Att skriva sagor

Det finns massor av skrivarskolor och råd om hur man ska skriva. Jag har läst några av böckerna i ämnet och tycker att vissa råd varit nyttiga samtidigt som andra inte givit mig något alls. På den här sidan utvecklar jag mina egna tankar om skrivande och ger tips på ytterligare läsning. Kanske kan just mitt perspektiv på skrivande vara till nytta för just dig?

Vissa idéer är mina egna, annat har jag snappat upp eller lånat. I de fall då jag vet att jag fått idén från någon annan uppger jag källan – äras den som äras bör. Strunta i allt du inte kan ha något nytta av eller lämna en kommentar om det är något du tycker är fel.

Till skillnad från blogginläggen på Sagornas beskyddare utvecklas avsnitten i berättarskolan allt eftersom. Om du tycker att det saknas någon viktig frågeställning under något avsnitt får du gärna lämna en kommentar och tipsa.

Leave a Reply

Using Gravatars in the comments - get your own and be recognized!

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>